No Smoking Please..!!

Posted: July 8, 2011 in :s/

Sekarang ni mane pun aku pegi, mesti ade org dok isap rokok.. tensen dowh.. eh,ape best sgt ke isap rokok nih ha? Cube korang bayangkan, kalo ade sorang mamat ni isap rokok, then sebelah die ade org sakit jantung ke, asma ke.. tak ke naya jadinya.. Sekarang ni bukan negara kita Malaysia je yg kecoh pasal rokok nih, negara luar pun same.. Cara diorg, buat iklan2 untuk menyedarkan bahayanya rokok ni, cuma ada la sikit2 yg agak extreme.. ape2 pon, NO SMOKING!!! VALUE YOUR LIFE, AND OTHERS!!!

 


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s