3rd Language

Posted: June 14, 2012 in :s/

Holla…lama tak update..
tajuk kat atas, “3rd Language”.. salah satu subjek yg aku kena amik time degree ni, and aku amik Bahasa Perancis..
Mula-mula rasa kekok gak belajar france ni, tp lama-lama senang je sebenarnya..
Dan yg bestnya, salah satu drpd syarat utk lulus subjek ni ialah short film,,and of course filem perancis okey 🙂

So, kat cni aku saja share video yg grup aku wat selama 3 semester yg lepas,,and ni semester yg last..sobs2 😦 sedih lak, pasni takde dah short film..

 

Semester 3 (Les Voleurs)

 

Semester 4 (Les Voleurs 2)

 

Semester 5 (La Vie)

 

Credit to : Khairul, Hazwan, Syazwan, Akmal and Safwan 🙂 u guyz rockz!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s